Rakun d.o.o.  naslovna

More Website Templates at TemplateMonster.com!

Vizit kartice

 Jedan od najpostojanijih oblika prezentacije vlastite djelatnosti i sebe osobno i dalje su vizit kartice, kratkog i jasnog sadržaja.

Orginalan dizajn

 Orginalnost vizit kartice je svakako poželjna, jer ako ona "zapne za oko" sigurno je veća mogućnost da će ista ostaiti u pamćenju što bi, složit čete u okviru istovjetne konkurencije mogla biti prednost.

Plastifikacija

 Sada kada već imate vizit karticu zasigurno je poželjna njena dugotrajnost. Sa plastifikacijom se vijek postojanja višestruko pdrodužuje a time i Vi kao mogući partner.

Fotografije

    ss

za privatne ili poslovne prostore

Bilo da se radi o privatnom ili poslovnom prostoru učinite ga ugodnijim za boravak. Bez obzira da li se radi o privatnim fotografijama koje ste vi snimili ili želite da to mi učinimo za Vas. Vršimo kompjutersku obradu, po potrebi retuširamo, ili želite mix više fotografija, fotomontažu, dodavanje natpisa ili bolje rečeno skoro sve što zasmislite. Na iste stavljamo Laminantu zaštitu da se osigura postojanost i dugotrajnost. Fotografije možete sami uokviriti ili želite izabrati nešto iz naše ponude.

Brošure, Prospekti

 Izrada i dizajn brošura, prospekata, letaka, kao i cjelokupnog reklamnog programa u boji ili jeftinijoj crno-bijeloj verziji.

Reklamni panoi

 Imate reklamni pano i želite ga obnoviti sa nekim novim materijalima i akcijskim ponudama.

Plakati, Katalozi

 Dizajn sa puno inovativnih ideja, ili čisti sljed grafičke tradicije, izaberite.

Fotomontaže

montaza

Sheme

 Za potrebe postrojenja ili učionica u mogučnosti smo Vam ponuditi izradu Vaših shema u grafičkim programima, te print istih za zaštitnom folijom u aluminijskim okvirima.
Prema vašim potrebma vršimo izradu zidnih tablica u koje samostalno unosite podatke markerom koje se lagano uklanja.